Læs en spænende krimi af Karin Slaughter

Det er ved at være den tid på året, hvor man holder sig inde, og hygger sig med gode bøger i sofaen eller lænestolen. Man kan alliere sig med kaffe eller te og en skål med småkager eller andet lækkert, og så bare dykke ned i en god krimi, der kan sende en på flugt fra gråt vejr og regn og slud. Det er en skøn beskæftigelse, og hjernen elsker at skabe billeder til historierne, der udspiller sig i bøgerne. Man kan forsvinde ud af virkeligheden i timevis.

Karin Slaughter har skrevet bogen Det falske vidne. Det er en gribende krimi, der foregår i USA, hvor Leigh Collier har knoklet hårdt på at få sig et normalt liv, oven på en barndom, der mildt sagt ikke har været helt almindelig. Hun er blevet forsvarsadvokat, og i Det falske vidne skal hun forsvare en mand, der er anklaget for voldtægt. Sagen kan blive afgørende for hendes fremtidige karriere, så det er vigtigt for hende at klare den godt.

Gamle minder dukker op

Men det viser sig at hun kender den anklagede. Og han kender hende. Han har faktisk valgt netop hende til at forsvare sig i denne sag, der ribber op i 20 år gamle minder. Pludselig er der meget på spil for Leigh. Det falske vidne er en gribende fortælling om fortrængninger og gamle mysterier. Og det er en historie, der er svær at lægge fra sig, når først man er kommet i gang.

Karin Slaughter er en anerkendt amerikansk forfatter med flere bøger på samvittigheden. Det falske vidne er blot en ud af flere i et langt forfatterskab, hvor flere serier også er repræsenteret. Det kan varmt anbefales at dykke dybere ned i dette forfatterskab, hvis man finder Det falske vidne interessant.

Man udvider sin verden med læsning

De indblik man får i andre tilværelser, når man læser bøger, er med til at udvide ens personlige verden. Man får en forståelse for de mange skæbner, der går omkring i denne verden. Man lever sig ind i skæbner, man ellers aldrig ville have kendt.