Leder du efter den perfekte gave til den lille ny?

Bamser

Så skal du heldigvis ikke lede meget længere, for her finder du en række gode forslag til, hvad du kan forære den lille ny verdensborger eller hans eller hendes stolte forældre. Der findes et væld af muligheder ude i butikkerne og på nyttet, og det er både godt og skidt, for det betyder på den ene side, at du har et kæmpe sortiment og udvalg at vælge ud fra, men det betyder samtidig også, at du nemt kan fare vild i de mange produkter. Og er du ikke selv forældre, kan det være vanskeligt at gennemskue, hvad far, mor og baby egentlig helt præcist har brug for og vil synes om. Så frygt ej, for med denne artikel i hånden er du godt gearet til at bevæge dig ud på dit næste gaveindkøb til baby.

Bevar overblikket og overvej, hvad du selv ville blive glad for

Det er faktisk tit en tommelfingerregel, når man køber gave til hvem som helst, at man helst skal købe noget, som man selv ville blive glad for. Er du ikke selv forældre, kan dette naturligvis blive svært at sætte sig ind i, men er du i den situation, at du selv har et barn, kan du med fordel tænke tilbage, hvad du fandt nyttigt, sjovt, rørende, bemærkelsesværdigt at modtage i gave, da du var nybagt far eller mor. Måske kunne den heldige modtager blive glad for nogle af de samme ting? Er du stadig på bar bund, eller har du ingen erfaring som forældre, kan du nedenfor finde en række specifikke forslag til dit gaveindkøb.

De klassiske og de nye, moderne slags

Ligesom så mange andre gaver kan man gå efter de klassiske og sikre valg, som man næsten aldrig går galt i byen med, og når det gælder gaveindkøb til de allermindste, er det tit nogle praktiske af slagsen. Det kunne for eksempel være tøj i super lækker og økologisk kvalitet – og køb gerne i lidt større størrelser end til en nyfødt, eftersom de nybagte forældre højst sandsynligt er rigeligt dækket ind til den første tid. Der findes også tonsvis af stimulerende og sjovt legetøj til de helt små, men gå efter produkter i god kvalitet, som ikke indeholder dårlige kemikalier og andet skidt. Husk på, at du når du kommer på barselsbesøg, og du gerne vil have en gave med, behøver den overhovedet ikke være rettet mod den lille ny. De glade forældre vil med garanti blive ellevilde over noget lækkert til dem selv, som de kan nyde sammen.

Ønsker du at give en lidt mere personlig og anderledes gave, som både baby og de nybagte forældre har glæde af, er en fødselstavle helt oplagt! Med en fødselstavle udfylder du barnets oplysninger såsom navn, vægt, højde og klokkeslæt fra den dag, han eller hun blev født. Det hele bliver sat sammen i et rigtig flot design, og på den måde får både baby og de glade forældre et skønt minde fra den største dag i deres liv. En fødselstavle er den perfekte gave til det næste barselsbesøg.